Ο Μπενουά Ντελόμ είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Γάλλους διευθυντές φωτογραφίας, έχοντας κάνει ταινίες όπως τα «A Most Wanted Man» του Αντόν Κορμπέιν και «Στην Πύλη της Αιωνιότητας» του Τζούλιαν Σνάμπελ. Το πρώτο του σκηνοθετικό  ντεμπούτο γίνεται με την ταινία «Mothers’ Instinct», που αναμένουμε να θαυμάσουμε το καλοκαίρι στους θερινούς κινηματογράφους.

Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα μυστηρίου της Μπάρμπαρα Αμπελ και πρόκειται για το αμερικάνικο remake της γαλλικής ταινίας του 2018 «Duelles» του Ολιβιέ Μασέτ-Ντεπάς,  με πρωταγωνίστριες τώρα τις βραβευμένες ηθοποιούς Τζέσικα Τσαστέιν και Αν Χάθαγουεϊ.

Στην υπόθεση της ταινίας παρακολουθούμε 2 φίλες, την Άλις και την Σελίν να ζουν έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής με τους επιτυχημένους συζύγους και τους ίδιας ηλικίας γιους τους. Η τέλεια αρμονία της ζωής τους καταρρέει ξαφνικά μετά από ένα τραγικό ατύχημα που έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του γιου της Σελίν. Οι ενοχές, η καχυποψία και η παράνοια συνδυάζονται, και καταστρέφουν τελικά τον αδελφικό τους δεσμό, με ολέθρια αποτελέσματα.

Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν μετά το «Interstellar» (2014) και το «Armageddon Time» (2022).